ksiazki24h.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   1 egz. / 36.99 35,14   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

CURRENT TRENDS IN COMMODITY SCIENCE FOOD SAFETY


MAŁECKA M. SAMOTYJA U. EDITORS

wydawnictwo: WYD UE POZNAŃ , rok wydania 2010, wydanie I

cena netto: 36.99 Twoja cena  35,14 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

CURRENT TRENDS IN COMMODITY SCIENCE FOOD SAFETY


Preface (Maria Małecka) 5
Ewa Stasiuk, Anna Rój, Piotr Przybyłowski
The contents of lead and cadmium in nutrients for sportsmen 7
Ewa Stasiuk
The contents of lead and cadmium in tomato juices 12
Jerzy Zielnica, Ryszard Staniszewski, Maciej Borucki
Migration of selected heavy metals to seeds of amaranth (Amaranthus caudatus L.) in the presence of chelants 17
Dominika Jakubowska, Michalina Kotlarska, Renata Pietrzak-Fiećko, Elżbieta Tońska, Stefan S. Smoczyński
Harmful substances in selected foodstuffs from the Olsztyn market 21
Jarosław Parol, Zbigniew Borejszo, Renata Pietrzak-Fiećko, Stefan S. Smoczyński
Organochlorine insecticides in fat of sea and freshwater fish obtained on the market of the city of Olsztyn 30
Urszula Samotyja, Maria Małecka, Magdalena Pawłowska
Saturated and trans fatty acids in selected confectionery products 37
Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka, Lidia Ostasz
Dynamics of oxidation ofheated vegetable oils 44
Lidia Ostasz
The analysis of oxidative changes and fatty acid composition in refmed oils during microwave heating 54
Bronisław Buczek, Agnieszka Leśniak
Effect of selective UV radiation on the oxidative stability of vegetable oils with addition of BHT 63
Ryszard Żywica, Joanna K. Banach, Katarzyna Kiełczewska
Application of conductance properties of raw milk for the evaluation of the degree ofits dilution 71
Krystyna Kwiatkowska-Sienkiewicz, Piotr Presz
Caffeine and total glucose, xylose and fructose content in soluble coffee available in Polish market 79
Barbara Felkner, Zbigniew Borejszo, Renata Pietrzak-Fiećko,
Zbigniew Wiśniewski, Stefan S. Smoczyński
Yegetable fats in commercial dairy products - a new problem in ąuality assessment? 87


90 pages, Paperback

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2022