ksiazki24h.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   1 egz. / 53.00 50,35   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

DICTIONARY OF FOOD SCIENCE AND NUTRITION


wydawnictwo: A&C BLACK , rok wydania 2006, wydanie I

cena netto: 53.00 Twoja cena  50,35 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Covering nutrition, dietary requirements, chemistry, preparation andcooking, hygiene, health and safety, commercial food production,labelling, packaging and public health, this dictionary provides clear,informative and up-to-date terms relating to all aspects of foodscience and nutrition. An eseential reference for GCSE and A-level students of foodtechnology, undergraduate students of food science/sports nutrition,students of city and guilds food-related courses, and new recruits tocatering, food safety, public health or nutrition.

288 pages, paperback

Księgarnia nie działa. Nie odpowiadamy na pytania i nie realizujemy zamówien. Do odwolania !.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2022