ksiazki24h.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   1 egz. / 53.00 50,35   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

DICTIONARY OF FOOD SCIENCE AND NUTRITION


wydawnictwo: A&C BLACK , rok wydania 2006, wydanie I

cena netto: 53.00 Twoja cena  50,35 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Covering nutrition, dietary requirements, chemistry, preparation andcooking, hygiene, health and safety, commercial food production,labelling, packaging and public health, this dictionary provides clear,informative and up-to-date terms relating to all aspects of foodscience and nutrition. An eseential reference for GCSE and A-level students of foodtechnology, undergraduate students of food science/sports nutrition,students of city and guilds food-related courses, and new recruits tocatering, food safety, public health or nutrition.

288 pages, paperback

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2022