ksiazki24h.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   1 egz. / 64.90 61,66   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

INŻYNIERIA PROCESOWA I APARATURA PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO


KOWALCZYK R. LEWICKI P.P.

wydawnictwo: WNT , rok wydania 2014, wydanie IV

cena netto: 64.90 Twoja cena  61,66 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego


Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności.

Do tych procesów są dostosowywane programy kształcenia technologów żywności oraz oferta kursów i studiów uzupełniających dla osób pracujących w przemyśle spożywczym.


468 stron, Format: 16.5x23.5cm, oprawa miękka

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2022