ARTYKUŁY
BARBARA BRYLSKA
Rola marki w tworzeniu
przewagi konkurencyjnej przedsiębiorstwa na rynku
The role of brand in
creating competitive predominance by a firm on the market
GENOWEFA SOBCZYK
Konkurencyjność
przedsiębiorstw sektora żywnościowego kształtowana w oparciu o produkt
Competitiveness of food
industry companies created on the basis of the product
PRZEMYSŁAW ŁUKASIK
Atmosfera miejsca zakupu
jako determinanta zachowań nabywców
Atmospheric design
determining shopping behavior
RADOSŁAW MĄCIK
Uzyskiwane i oczekiwane
korzyści z zaangażowania przedsiębiorstwa w e-commerce - wyniki badań
The achieved and expected
advantage resulting from the company's involvement in e-commerce - results of research
MARCIN LIPOWSKI
Internet jako kanal
dystrybucji usług bankowych
The Internet as the channel
of bank services distribution
BARBARA JANCZEWSKA
Narzędzia promocji
stosowane przez podmioty na rynku dóbr i usiug przemysłowych
Promotion tools used by
subjects on the market of goods and industry services
ROBERT FURTAK
Negatywne doświadczenia
młodych konsumentów w czasie kontaktów z firmami usługowymi
Negative experience of young
clients during service encounters
JANUSZ NARKIEWICZ
Wpływ polityki bilansowej
na "kreowanie" obrazu przedsiębiorstw w sprawozdaniach finansowych
The influence of balance
policy on the "creation" of the enterprise image in finance reporting
HENRYK ZAGÓRSKI
Podstawowe sposoby oceny
jakości portfela kredytowego systemów kredytowania sprzedaży ratalnej
Basie methods of estimating
the quality of credit portfolios of the instalment sale credit systems
SPRAWOZDANIA
JANUSZ NARKIEWICZ
Sprawozdanie z konferencji
naukowej "Przedsiębiorstwo i jego otoczenie w warunkach integracji europejskiej"
ROBERT FURTAK
Sprawozdanie z konferencji
pt. "Innowacje w marketingu. Młodzi o Marketingu II"
RADOSŁAW MĄCIK
Sprawozdanie z seminarium
"Internet w marketingu"
120 STRON