ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE
RED.PLĄDER D. wydawnictwo: KRAKOWSKA SZK.HOTEL. , rok wydania 2001, wydanie I cena netto: 45.00 Twoja cena 42,75 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Publikacja jest syntetycznym
opisem poszczególnych stanowisk pracy w obiektach hotelarskich oraz zadań i obowiązków
pracowników zatrudnionych w hotelach. Opisy te są podstawą określenia zakresu
obowiązków dla konkretnych stanowisk pracy.
Książka ta jest użytecznym
materiałem dydaktycznym w średnich i wyższych hotelarskich szkołach zawodowych,
stanowiąc podstawę do omawiania i analizowania poszczególnych stanowisk pracy oraz
niezbędnych predyspozycji zatrudnianych na tych stanowiskach pracowników. W
przygotowaniu publikacji uczestniczyli wykładowcy Krakowskiej Szkoły Hotelarskiej oraz
wybitni praktycy hotelarstwa.
125 stron
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|