ksiazki24h.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   1 egz. / 38.50 36,58   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

EKOLOGICZNE ASPEKTY POZYSKIWANIA I PRZETWARZANIA ŻYWNOŚCI


KUMINDER J. ZIELNICA J.

wydawnictwo: WYD UE POZNAŃ , rok wydania 2004, wydanie I

cena netto: 38.50 Twoja cena  36,58 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

EKOLOGICZNE ASPEKTY POZYSKIWANIA I PRZETWARZANIA ŻYWNOŚCI


Wstęp

Pojęcie terminu ekologia i jej związek z działalnością człowieka
Ekologia pozyskiwania żywności pochodzenia roślinnego
Ekologia pozyskiwania żywności pochodzenia zwierzęcego
Zmiana filozofii traktowania działalności rolniczej
Działalność produkcyjna człowieka a zanieczyszczenie środowiska
Działalność przetwórcza żywności jako jedno z groźnych źródeł zanieczyszczenia środowiska
Kierunki i perspektywy rozwoju nowych technologii w przetwórstwie żywności

Bibliografia


96 stron, B5, oprawa miękka

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2022