ksiazki24h.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   1 egz. / 36.99 35,14   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

ŻYWNOŚĆ BEZPIECZNA DLA KONSUMENTA


MAŁECKA M. RED.

wydawnictwo: WYD UE POZNAŃ , rok wydania 2006, wydanie I

cena netto: 36.99 Twoja cena  35,14 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

ŻYWNOŚĆ BEZPIECZNA DLA KONSUMENTA


Wstęp (Maria Małecka)

Maria MAŁECKA
Bezpieczeństwo żywności w regulacjach prawnych
Jacek KOZIOŁ
Etyka w produkcji żywności
Daniela GWIAZDOWSKA, Marian FILIPIAK
Metody wykrywania mikroorganizmów patogennych w żywności
Jerzy ZELNICA
Wybrane problemy bezpieczeństwa żywności
Mirosława SZLACHTA
Przesłanki rozwoju żywności funkcjonalnej
Mirosława SZLACHTA, Urszula SAMOTYJA
Soki owocowe i piwo jako źródło związków o właściwościach przeciwutleniających
Bogdan PACHOŁEK, Maria MAŁECKA
Ocena aktywności przeciwutleniaczy w tłuszczach i w układach modelowych
Renata ZAWIRSKA-WOJTASIAK, Urszula SAMOTYJA, Anna FRANCUSKEEWICZ
Wpływ naturalnych przeciwutleniaczy na trwałość oleju sojowego
Maria PIORUŃSKA-STOLZMANN, Maria ISKRA
Wpływ naturalnych przeciwutleniaczy na lipoproteiny osocza
Inga KLMCZAK, Anna GLISZCZYŃSKA-ŚWIGŁO
Wpływ przechowywania na jakość sensoryczną oraz zawartość kwasu ferulowego i p-winylogwajakolu (PVG) w soku pomarańczowym
Ilona GNIADEK, Andrzej SOBCZYŃSKI
Fosforany w przetwórstwie mięsa


110 stron, B5, oprawa miękka

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2022