|
ŻYWNOŚĆ BEZPIECZNA DLA KONSUMENTA
MAŁECKA M. RED. wydawnictwo: WYD UE POZNAŃ , rok wydania 2006, wydanie I cena netto: 36.99 Twoja cena 35,14 zł + 5% vat - dodaj do koszyka ŻYWNOŚĆ BEZPIECZNA DLA KONSUMENTA
Wstęp (Maria Małecka)
Maria MAŁECKA
Bezpieczeństwo żywności w regulacjach prawnych
Jacek KOZIOŁ
Etyka w produkcji żywności
Daniela GWIAZDOWSKA, Marian FILIPIAK
Metody wykrywania mikroorganizmów patogennych w żywności
Jerzy ZELNICA
Wybrane problemy bezpieczeństwa żywności
Mirosława SZLACHTA
Przesłanki rozwoju żywności funkcjonalnej
Mirosława SZLACHTA, Urszula SAMOTYJA
Soki owocowe i piwo jako źródło związków o właściwościach
przeciwutleniających
Bogdan PACHOŁEK, Maria MAŁECKA
Ocena aktywności przeciwutleniaczy w tłuszczach i w układach modelowych
Renata ZAWIRSKA-WOJTASIAK, Urszula SAMOTYJA, Anna FRANCUSKEEWICZ
Wpływ naturalnych przeciwutleniaczy na trwałość oleju sojowego
Maria PIORUŃSKA-STOLZMANN, Maria ISKRA
Wpływ naturalnych przeciwutleniaczy na lipoproteiny osocza
Inga KLMCZAK, Anna GLISZCZYŃSKA-ŚWIGŁO
Wpływ przechowywania na jakość sensoryczną oraz zawartość kwasu ferulowego i
p-winylogwajakolu (PVG) w soku pomarańczowym
Ilona GNIADEK, Andrzej SOBCZYŃSKI
Fosforany w przetwórstwie mięsa
110 stron, B5, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|