|
CO ROBIĆ ABY POTRAWA SIĘ UDAŁA
STRADECKA A. wydawnictwo: BWM , rok wydania 2008, wydanie I cena netto: 23.00 Twoja cena 21,85 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Książka dla wszystkich, którzy chcieliby: * przyrządzić 20 tradycyjnych polskich
potraw w wersji francuskiej, hiszpańskiej, bułgarskiej, południowoamerykańskiej... *
skosztować kotletów schabowych w miodzie, egzotycznej zupy pomidorowej i szarlotki na
francuskim cieście * poznać detale, które decydują o jakości pieczeni, gołąbków i
bigosu * wypróbować setki kulinarnych sztuczek, takich jak doprawianie czerwonego
barszczu wytrawnym winem lub podbarwianie rosołu karmelem.
128 stron, oprawa twarda
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|