ksiazki24h.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

SPEKTROSKOPIA OPTYCZNA W OCENIE JAKOŚCI ŻYWNOŚCI


SIKORSKA E.

wydawnictwo: WYD UE POZNAŃ , rok wydania 2019, wydanie I

cena netto: 50.60 Twoja cena  48,07 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności   


1.Koncepcja zastosowania spektroskopii optycznej do oceny jakości żywności
2.Techniki spektroskopii optycznej stosowane w badaniach żywności
3.Pomiar widm żywności
4.Metody chemometryczne stosowane do analizy widm
5.Modele kalibracyjne
6.Zastosowania spektroskopii optycznej w ocenie jakości żywności


333 strony, B5, oprawa miękka

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2022