ksiazki24h.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

INŻYNIERIA PRODUKCJI ŻYWNOŚCI ZAGADNIENIA WYBRANE


KLENSPORF-PAWLIK D. ZMUDZIŃSKI W.

wydawnictwo: UE POZNAŃ , rok wydania 2020, wydanie I

cena netto: 45.00 Twoja cena  42,75 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Inżynieria produkcji żywności zagadnienia wybrane

MD 355


1.Znakowanie żywności
2.Oznaczanie zawartości wody i składników mineralnych
3.Oznaczanie zawartości białka i lipidów
4.Oznaczanie zawartości sacharydów
5.Oznaczanie zawartości soli
6.Kontrola jakości i przydatności wody do celów technologicznych
7.Ocena skuteczności operacji cieplnych stosowanych w celu przedłużenia trwałości żywności
8.Wpływ obróbki cieplnej na zawartość witaminy C w warzywach
9.Wpływ obróbki technologicznej na zachowanie barwy owoców i warzyw
10.Ocena przydatności technologicznej mąki
11.Kształtowanie właściwości technologicznych mięsa
12.Ocena jakości i stabilności emulsji majonezowej

169 stron, Format: 16.9x23.8, oprawa miękka

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2022