|
INŻYNIERIA PRODUKCJI ŻYWNOŚCI ZAGADNIENIA WYBRANE
KLENSPORF-PAWLIK D. ZMUDZIŃSKI W. wydawnictwo: UE POZNAŃ , rok wydania 2020, wydanie Icena netto: 45.00 Twoja cena 42,75 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Inżynieria produkcji żywności
zagadnienia wybrane
MD
355
1.Znakowanie żywności
2.Oznaczanie
zawartości wody i składników mineralnych
3.Oznaczanie
zawartości białka i lipidów
4.Oznaczanie
zawartości sacharydów
5.Oznaczanie
zawartości soli
6.Kontrola
jakości i przydatności wody do celów technologicznych
7.Ocena
skuteczności operacji cieplnych stosowanych w celu przedłużenia
trwałości żywności
8.Wpływ
obróbki cieplnej na zawartość witaminy C w warzywach
9.Wpływ
obróbki technologicznej na zachowanie barwy
owoców i warzyw
10.Ocena
przydatności technologicznej mąki
11.Kształtowanie
właściwości technologicznych mięsa
12.Ocena
jakości i stabilności emulsji majonezowej
169
stron, Format: 16.9x23.8, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|