|
PRODUKTY PSZCZELE W LECZENIU CHORÓB SERCA I UKŁADU KRĄŻENIA
KĘDZIA B. HOŁDERNA-KĘDZIA E. wydawnictwo: BORGIS , rok wydania 2018, wydanie Icena netto: 25.00 Twoja cena 23,75 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Produkty pszczele w leczeniu
chorób serca i układu krążenia
„Produkty
pszczele w leczeniu chorób serca i układu
krążenia” to kolejna – po „Produktach
pszczelich w trudnych do leczenia chorobach
dermatologicznych” – książka autorstwa prof.
Bogdana Kędzi i mgr Elżbiety Hołdernej-Kędzi dotycząca właściwości i
możliwości wykorzystania produktów pszczelich.
W
książce autorzy skupili się na prozdrowotnych właściwościach miodu,
mleczka pszczelego, pyłku kwiatowego, pierzgi, propolisu i jadu
pszczelego w leczeniu schorzeń związanych z układem krążenia i sercem,
takich jak niewydolność serca, miażdżyca tętnic, choroba niedokrwienna
serca czy nadciśnienie tętnicze.
92
strony, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|