|
ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM PODSTAWOWE ZAGADNIENIA
OLSZEWSKI A. wydawnictwo: WNT , rok wydania 2014, wydanie I cena netto: 38.50 Twoja cena 36,58 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym
Podstawowe zagadnienia
Zarządzanie jakością jest bardzo obszernym i złożonym zagadnieniem.
Obejmuje wszystkie sfery przedsiębiorstw. Ogólne standardy zarządzania jakością
są uniwersalne, jednak sposób ich wdrażania i funkcjonowania zależy od specyfiki
branży, a także wielkości oraz struktury firmy.
Książka jest przeznaczona dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia
człowieka na przedmioty: analiza i ocena jakości żywności, organizacja i ekonomika
przedsiębiorstw żywnościowych, organizacja i zarządzanie procesem produkcyjnym.
100 stron, Format: 17.0x24.0cm, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|