ksiazki24h.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII PODSTAWY RACHUNKOWOŚCI


GÓRSKA-WARSEWICZ H.

wydawnictwo: WSIP , rok wydania 2005, wydanie I

cena netto: 27.00 Twoja cena  25,65 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Podręcznik  przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.


Numer dopuszczenia: 09/2005


268 stron, oprawa miękka

Osoby kupujące tę książkę wybierały także:
 

- PRACOWNIA PRODUKCJI CUKIERNICZEJ
KAŹMIERCZAK M.

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2022