|
PRODUKCJA PIEKARSKO-CIASTKARSKA CZĘŚĆ 1.
AMBROZIAK Z. wydawnictwo: WSIP , rok wydania 2012, wydanie IV cena netto: 48.50 Twoja cena 46,08 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Produkcja piekarsko-ciastkarska Część 1
Podręcznik
Technikum
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód:
technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska.
Autor prezentuje w nim wiadomości na temat organizacji piekarstwa w Polsce i na
świecie; omawia klasyfikację pieczywa i wyrobów ciastkarskich; podkreśla ich znaczenie
w żywieniu człowieka; charakteryzuje surowce piekarskie i ciastkarskie; omawia sposoby
ich magazynowania i przygotowania do produkcji; dużo uwagi poświęca nowoczesnej
produkcji pieczywa.
312 stron, Format: 16.5x23.5cm, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|