|
WIELKI LEKSYKON KULINARNY
HERRMANN F.J. wydawnictwo: REA , rok wydania 2015, wydanie Icena netto: 112.39 Twoja cena 106,77 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Wielki leksykon kulinarny
Obszerne, nowoczesne wydanie encyklopedyczne, prezentujące szeroką wiedzę
kulinarną z zakresu kuchni polskiej i międzynarodowej
Książka zawiera ponad 17 000 haseł uporządkowanych
alfabetycznie oraz około 1100 kolorowych ilustracji,
zapoznaje ze składnikami zarówno klasycznych dań, jak też tymi, które pozwalają na
przyrządzenie „modnych” potraw z kuchni różnych narodów.
Leksykon adresowany jest do osób, które dopiero rozpoczynają kształcenie w branży
gastronomicznej, oraz tych, które już pracują zawodowo, do pracowników gastronomii,
techników żywienia i osób pracujących w handlu artykułami spożywczymi – oraz do
wszystkich, którzy chętnie gotują i pasjonują się sztuką kulinarną.
1070 stron, Format: 17.5x25.0cm, oprawa twarda
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|