|
OBSŁUGA KELNERSKA KLASA MISTRZOWSKA
GUTMAYER W. wydawnictwo: REA , rok wydania 2014, wydanie Icena netto: 67.50 Twoja cena 64,13 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Obsługa kelnerska
Klasa mistrzowska
Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności
kelnerów najwyższej klasy.
Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód
klasy restauracji oraz jej pracowników.
Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach – i to nie tylko przy
flambirowaniu – iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym
momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią
sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.
Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje
o:
• krojeniu i filetowaniu,
• flambirowaniu,
• marynowaniu,
• specjalnym nakrywaniu stołu,
• podawaniu serów,
• przygotowywaniu i podawaniu kawy.
248 stron, Format: 21.0x27.5cm, oprawa twarda
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|