|
WĘDZENIE ORAZ DOMOWY WYRÓB WĘDLIN + CD
GAHM B. wydawnictwo: REA , rok wydania 2014, wydanie Icena netto: 25.70 Twoja cena 24,42 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso.
Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe
przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa.
W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć,
wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i
wiele innych smakołyków.
Ponad 100 zdjęć oraz:
informacje na temat urządzeń i dodatków,
dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,
wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,
porady pozwalające unikać błędów.
Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.
128 stron, Format: 16.5x23.5cm, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|