ksiazki24h.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   1 egz. / 25.70 24,42   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

WĘDZENIE ORAZ DOMOWY WYRÓB WĘDLIN + CD


GAHM B.

wydawnictwo: REA , rok wydania 2014, wydanie I

cena netto: 25.70 Twoja cena  24,42 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD


Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso.

Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa.

W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Ponad 100 zdjęć oraz:

informacje na temat urządzeń i dodatków,
dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,
wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,
porady pozwalające unikać błędów.

Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.


128 stron, Format: 16.5x23.5cm, oprawa miękka

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2022