ksiazki24h.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

MAGAZYNOWANIE SUROWCÓW PIEKARSKICH


JAROSZ K.

wydawnictwo: WSIP , rok wydania 2016, wydanie I

cena netto: 48.10 Twoja cena  45,70 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Magazynowanie surowców piekarskich

Podręcznik do nauki zawodu piekarz technik technologii żywienia T.3.1.

Szkoła ponadgimnazjalna


Podręcznik dokładnie charakteryzuje surowce piekarskie, także te rzadziej używane i mniej znane.

Dokonuje dokładnego przeglądu wszystkich zbóż, które mogą być używane w piekarniach. Publikacja zwraca szczególną uwagę na transport, przechowywanie i ocenianie jakości mąki żytniej i pszennej.

Liczne ćwiczenia i pytania pozwalają na sprawdzenie stopnia opanowania wiedzy przez ucznia.

Przejrzyste schematy i rysunki ułatwiają zrozumienie trudniejszych zagadnień. Podręcznik przygotowuje ucznia do pracy zarówno w małej piekarni rzemieślniczej, jak i dużym zakładzie.


128 stron, Format: 17.0x24.0cm, oprawa miękka

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2022