ksiazki24h.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

PRZYGOTOWANIE KĘSÓW CIASTA DO WYPIEKU I WYPIEK CIAST


JAROSZ K.

wydawnictwo: WSIP , rok wydania 2016, wydanie I

cena netto: 43.70 Twoja cena  41,52 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciast

T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu Piekarz Technik technologii żywności

Szkoła ponadgimnazjalna


W podręczniku omówiono dokładnie rozrost ciasta.

Wskazano, jak proces ten przebiega w piekarniach rzemieślniczych, a jak w dużych zakładach.

Zaprezentowano różne metody wypieku pieczywa.

Wskazano parametry, które należy brać pod uwagę, aby otrzymać produkt wysokiej jakości.

Opisano różnego rodzaju piece piekarskie.

Starannie scharakteryzowano czynniki wpływające na wydajność wypieku.

Podano przykłady jej obliczania.

Poświęcono dużo uwagi jakości zdrowotnej żywności i wskazano sposoby monitorowania krytycznych punktów kontroli.


96 stron, Format: 17.0x24.0cm, oprawa miękka

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2022