ksiazki24h.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   1 egz. / 36.60 34,77   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

TESTY I ZADANIA PRAKTYCZNE EGZAMIN ZAWODOWY TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH KWALIFIKACJA T.15


DOMINIK P.

wydawnictwo: WSIP , rok wydania 2015, wydanie I

cena netto: 36.60 Twoja cena  34,77 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych

Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15


Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych).

Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych.

W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne.

Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych.

Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.15. Zostały przygotowane zgodnie z wymogami egzaminu zawodowego.


96 stron,  Format: 16.5x24.0cm, oprawa miękka

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2022