ksiazki24h.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH


KONARZEWSKA M. ZIELONKA B. LADA E.H.

wydawnictwo: WSIP , rok wydania 2013, wydanie I

cena netto: 47.75 Twoja cena  45,36 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii.

Zasadnicza szkoła zawodowa


Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie „kucharz małej gastronomii”.

Treści obejmują następujące działy:

instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie.

Książka stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.


248 stron, Format: 16.5x23.5cm, oprawa miękka

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2022