|
WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH
KONARZEWSKA M. ZIELONKA B. LADA E.H. wydawnictwo: WSIP , rok wydania 2013, wydanie Icena netto: 47.75 Twoja cena 45,36 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii.
Zasadnicza szkoła zawodowa
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie „kucharz
małej gastronomii”.
Treści obejmują następujące działy:
instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne
stosowane w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej
surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport
wewnętrzny w zakładzie.
Książka stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w
nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.
248 stron, Format: 16.5x23.5cm, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|