|
KIEŁKI. ŻYWNOŚĆ I LEK W NASZEJ KUCHNI
BUSTORF-HIRSCH M. wydawnictwo: INTERSPAR , rok wydania 2007, wydanie I cena netto: 12.00 Twoja cena 11,40 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Kiełki wbrew wszelkim pozorom nie są wynalazkiem naszych czasów czytaj czasów Nowej
Kuchni, stojących pod znakiem Zdrowej Żywności. Jako żywność i lek znali je już w
Starożytności Chińczycy. Jeśli chodzi o nasz sposób odżywiania się, to można
powiedzieć, że kiełki zostały na powrót odkryte: jako żywność, która w naturalny
sposób zaopatruje ludzkie ciało w substancje odżywcze i witalne w skoncentrowanej
formie. W dodatku żywność, którą można wytwarzać samodzielnie, nawet nie
potrzebując do tego celu specjalnych nakładów, aparatury czy miejsca.
86 stron, miękka oprawa
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|