PRODUKTY UBOCZNE PRZETWÓRSTWA OWOCÓW W PROJEKTOWANIU ŻYWNOŚCI
PACHOŁEK B. wydawnictwo: WYD UE POZNAŃ , rok wydania 2019, wydanie Icena netto: 30.00 Twoja cena 28,50 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Produkty uboczne przetwórstwa owoców w projektowaniu żywności
1.Konsumpcja i tendencje rozwoju rynku żywności
2.Zagospodarowanie produktów ubocznych przetwórstwa owoców w produkcji żywności
3.Uwarunkowania procesu projektowania żywności o cechach prozdrowotnych
4.Opracowanie koncepcji innowacyjnych wyrobów ciastkarskich z wykorzystaniem produktów
ubocznych przetwórstwa owoców jagodowych
5.Perspektywy rozwoju badań nad projektowaniem żywności z wykorzystaniem produktów
ubocznych
170 stron, B5, oprawa miękka Osoby kupujące tę książkę wybierały także:
- TOWAROZNAWSTWO ŻYWNOŚCI PACHOŁEK B. ZMUDZIŃSKI W. PODSIADŁOWSKA J.
- PORADNIK DO ĆWICZEŃ LABORATORYJNYCH Z WYBRANYCH ZAGADNIEŃ TECHNOLOGII SZOŁTYSEK K. RED. / PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|