ksiazki24h.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   1 egz. / 30.00 28,50   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

PRODUKTY UBOCZNE PRZETWÓRSTWA OWOCÓW W PROJEKTOWANIU ŻYWNOŚCI


PACHOŁEK B.

wydawnictwo: WYD UE POZNAŃ , rok wydania 2019, wydanie I

cena netto: 30.00 Twoja cena  28,50 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Produkty uboczne przetwórstwa owoców w projektowaniu żywności


1.Konsumpcja i tendencje rozwoju rynku żywności
2.Zagospodarowanie produktów ubocznych przetwórstwa owoców w produkcji żywności
3.Uwarunkowania procesu projektowania żywności o cechach prozdrowotnych
4.Opracowanie koncepcji innowacyjnych wyrobów ciastkarskich z wykorzystaniem produktów ubocznych przetwórstwa owoców jagodowych
5.Perspektywy rozwoju badań nad projektowaniem żywności z wykorzystaniem produktów ubocznych


170 stron, B5, oprawa miękka

Osoby kupujące tę książkę wybierały także:
 

- PORADNIK DO ĆWICZEŃ LABORATORYJNYCH Z WYBRANYCH ZAGADNIEŃ TECHNOLOGII
SZOŁTYSEK K. RED. / PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO

- TOWAROZNAWSTWO ŻYWNOŚCI
PACHOŁEK B. ZMUDZIŃSKI W. PODSIADŁOWSKA J.

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2022