|
PRACOWNIA PRODUKCJI CUKIERNICZEJ
KAŹMIERCZAK M. wydawnictwo: WSIP , rok wydania 2016, wydanie Icena netto: 64.70 Twoja cena 61,47 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Pracownia produkcji cukierniczej
Praktyczna nauka zawodu
T.4 Cukiernik technik technologii żywności
W części teoretycznej pracowni skrótowo przypomniano wiadomości dotyczące
produkcji wyrobów cukierniczych.
Wskazano najczęściej występujące wady gotowych produktów i półproduktów oraz błędy
do nich prowadzące.
Karty pracy zawierają bogactwo zadań praktycznych, które uczeń może wykonać w
pracowni szkolnej.
Wiele zadań doskonale nadaje się również do ćwiczeń w warunkach domowych.
Podsumowanie kończące każdą kartę pracy zmusza do oceny otrzymanego wyboru.
Pojawiające się w podsumowaniach pytania rozwijają umiejętności kreatywnego i
krytycznego myślenia. Publikacja pomaga nabrać biegłości w produkowaniu wyrobów
cukierniczych, która jest niezbędna, aby zdać część praktyczną egzaminu.
320 strony, Format: 20.5x28.5cm, oprawa miękka Osoby kupujące tę książkę wybierały także:
- KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII PODSTAWY RACHUNKOWOŚCI GÓRSKA-WARSEWICZ H.
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|